ارمنی پلو، غذایی بسیار لذیذ با طعمی به یادماندنی
به گزارش وبلاگ ورزشی چلسی، ارمنی پلو با مرغ غذایی لذیذ و خوشمزه است که می توانید آن را در مدت زمان کوتاهی برای ناهار و شام درست کنید.
به گزارش وقت صبح، ارمنی پلو یکی از غذا های بسیار خوشمزه و با خواص زیاد است که در آن از زعفران و برنج که بسیار مقوی می باشند استفاده شده است و غذایی مناسب برای وعده ناهار و شام محسوب میگردد.
مواد لازم:
بال مرغ:6 عدد
برنج:2 پیمانه
نمک و فلفل:به میزان لازم
روغن:به میزان لازم
زعفران آبنموده:میزانی
طرز تهیه ارمنی پلو:
برنج را از قبل شسته و بگذارید خیس بخورد، زعفران را آسیاب نموده و با کمی آب جوش مخلوط نموده و بگذارید رنگ بیاندازد.
قابلمه ای را تا نیمه آب نموده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس برنج را افزوده و کمی نمک بریزید.
بعد از اینکه برنج کمی نرم شد آن را آبکش نموده و کنار بگذارید.
قابلمه مورد نظر را روی حرارت قرار داده و کمی روغن و نیمی از زعفران را بریزید و بال ها را کف قابلمه بچینید.
کمی نمک و فلفل روی بال ها بپاشید و برنج را بریزید و صاف نمایید، به جای مانده زعفران را روی برنج بریزید و خوب مخلوط کنید تا خوش رنگ گردد.
در قابلمه را ببندید و اجازه دهید برنج دم کشیده و بال ها برشته گردد، بعد از اینکه برنج دم افتاد آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و سرو نمایید
منبع: فرارو