ارمنی پلو، غذایی بسیار لذیذ با طعمی به یادماندنی

به گزارش وبلاگ ورزشی چلسی، ارمنی پلو با مرغ غذایی لذیذ و خوشمزه است که می توانید آن را در مدت زمان کوتاهی برای ناهار و شام درست کنید.

ارمنی پلو، غذایی بسیار لذیذ با طعمی به یادماندنی

به گزارش وقت صبح، ارمنی پلو یکی از غذا های بسیار خوشمزه و با خواص زیاد است که در آن از زعفران و برنج که بسیار مقوی می باشند استفاده شده است و غذایی مناسب برای وعده ناهار و شام محسوب میگردد.

مواد لازم:

بال مرغ:6 عدد

برنج:2 پیمانه

نمک و فلفل:به میزان لازم

روغن:به میزان لازم

زعفران آبنموده:میزانی

طرز تهیه ارمنی پلو:

برنج را از قبل شسته و بگذارید خیس بخورد، زعفران را آسیاب نموده و با کمی آب جوش مخلوط نموده و بگذارید رنگ بیاندازد.

قابلمه ای را تا نیمه آب نموده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس برنج را افزوده و کمی نمک بریزید.

بعد از اینکه برنج کمی نرم شد آن را آبکش نموده و کنار بگذارید.

قابلمه مورد نظر را روی حرارت قرار داده و کمی روغن و نیمی از زعفران را بریزید و بال ها را کف قابلمه بچینید.

کمی نمک و فلفل روی بال ها بپاشید و برنج را بریزید و صاف نمایید، به جای مانده زعفران را روی برنج بریزید و خوب مخلوط کنید تا خوش رنگ گردد.

در قابلمه را ببندید و اجازه دهید برنج دم کشیده و بال ها برشته گردد، بعد از اینکه برنج دم افتاد آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و سرو نمایید

منبع: فرارو

به "ارمنی پلو، غذایی بسیار لذیذ با طعمی به یادماندنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ارمنی پلو، غذایی بسیار لذیذ با طعمی به یادماندنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید