این خورش، خوراک غذاهای شب امتحان است
به گزارش وبلاگ ورزشی چلسی، برای ناهار یک روز بهاری درفصل امتحانات یک جوان دبیرستانی چه بهتر است از یک بشقاب برنج و خورشی که پر باشد از مغزهای پسته و بادام. تفاوت اصلی این خورش با خورش های معمول بافت مغزهای آن است که هم هیجان انگیز است و هم خوشمزه.
ضمناً اگر فرزند شما میانه خوبی با گوشت تکه ای ندارد، خورش پسته و بادام از جمله معدود خورش هایی است که با گوشت چرخ نموده درست می گردد.
مواد لازم
500 گرم گوشت چرخ نموده
1 پیمانه مغز بادام خام
2 /1 پیمانه خلال پسته
3 عدد پیاز درشت
4 ق س آبغوره
یک پیمانه آب گوشت
2 ق س رب گوجه فرنگی
روغن به اندازه لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
2 ق س خلال بادام
1. مغز بادام خام را به مدت نیم ساعت در اندازهی آب خیس کنید. سپس پوست آنها را بکنید.
2. پیازها را پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید و با کمی روغن خوب سرخ کنید. گوشت را به پیازداغ اضافه نموده، تفت دهید. نمک، فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را هم اضافه نموده پس از کمی حرارت دادن، آب گوشت را هم بریزید و بگذارید با حرارت ملایم، گوشت مغزپخت گردد.
3. بادام های خیس خورده و بدون پوست را به خورش اضافه کنید. بعد از 15 دقیقه جوشیدن، می توانید خلال های پسته را هم به همراه آبغوره به محتویات قابلمه بیفزایید. البته اندازهی خلال پسته و خلال بادام برای تزئین کنار بگذارید.
نکته: بادام چون بافت سفت تری نسبت به پسته دارد، بهتر است مدت زمان بیشتری بجوشد.
فوت وفن
بعد از حدود هفت تا ده دقیقه اجاق گاز را خاموش کنید و خورش را در ظرف مورد نظر ریخته و با کمی خلال پسته و بادام تزئین کنید.
اگر می خواهید به جای آب گوشت از قرص عصاره گوشت بهره ببرید، به غذا نمک اضافه نکنید زیرا معمولا این قرص های عصاره شور هستند.
منبع: همشهری آنلاین