به جای ایبوپروفن، این موادغذایی را مصرف کنید
به گزارش وبلاگ ورزشی چلسی، امروزه مصرف مسکن ها شدیدا افزایش پیدا نموده و به عادتی پرتکرار تبدیل شده است. مضرات مصرف زیاد ضددردها که بر هیچ کس پوشیده نیست، می تواند بعد از چند سال خود را نشان دهد و به بدن آسیب های قابل توجهی را بزند.

بهترین گام برای مصون ماندن از این عوارض، از بین بردن درد و کاهش طول دوره آن، متوسل شدن به گزینه های طبیعی است که در هر آشپزخانه ای یافت می گردد. خوشبختانه بعضی از مواد غذایی این قابلیت را دارند که بدون ایجاد عارضه جدی روی دستگاه گوارش کاهنده سردرد، درد مفاصل، و یا سایر دردهای آزاردهنده باشند:
روغن زیتون
اولئوکانتال موجود در این روغن دقیقا می تواند مانند ایبوپروفن عمل کند. حدود سه چهارم قاشق غذاخوری روغن زیتون برابر با 200 میلی گرم ایبوپروفن است. رژیم غذایی کشورهای حوزه دریای مدیترانه که روغن زیتون یکی از مواد اصلی آن است، از مدت ها قبل برای سلامتی انسان از جمله کاهش خطر سکته مغزی، بیماری های قلبی، سرطان سینه، سرطان ریه و بعضی از انواع فراموشی مفید تشخیص داده شده بود. پژوهشگران هنگامی متوجه این خاصیت روغن زیتون شدند که مشاهده کردند روغن زیتون فرآوری نشده مانند ایبوپروفن موجب ناراحتی در قسمت عقب گلو می گردد.
پوست بید
پوست بید سفید به طور سنتی برای درمان استئوآرتریت، کمردرد، و سایر بیماری های دردناک مانند تاندونیت استفاده می شده است. شما همچنین می توانید برای امدادرسانی فوری به کسانی که سردرد دارند، از آن بهره ببرید. سالیسین ماده تشکیل دهنده فعال در این پوست درخت است که در معده به اسید سالیسیک تبدیل می گردد و خاصیت ضد التهاب و ضد درد دارد.
کپسایسین
بک ماده شیمیایی است که در فلفل وجود دارد و جایگزین خوبی برای ایبوپروفن است بخصوص در افرادی که از دردهای عضلانی، سردردهای مکرر، درد مفاصل رنج می برند. اگر از یک بیماری دردناک رنج می برید می توانید فلفل چیلی را به رژیم غذایی خود به طور منظم اضافه کنید. برای درمان دردهای حاد نیز می توانید از کرم های حاوی کپسایسین برای ماساژ بخش آسیب دیده بهره ببرید.
کورکومین
مولکول فعال موجود در زردچوبه و دارای خواص ضد التهابی است. کورکومین با مسدود کردن پروتئین هایی که به التهاب یاری می نماید و نیز متوقف کردن انتقال دهنده عصبی از فرستادن سیگنال درد به مغز می تواند در تسکین درد موثر باشد. همچنین کاهش شانس ابتلا به آلزایمر و نیز بعضی سرطان ها از دیگر خواص این ترکیب شیمیایی است که می تواند به عنوان قرص یا با افزودن زردچوبه به رژیم غذایی وارد بدن گردد.
کندر
خواص ضدالتهابی این گیاه هندی به اسیدهای بوسولیک مربوط می گردد که بر اساس تحقیقات توانایی بهبود گردش خون، از جمله خون رسانی به مفاصل و پیشگیری از التهاب را با سد کردن راه گلبول های سفید خون برای ورود به بافت های آسیب دیده دارد. این گیاه به صورت پماد در داروخانه ها موجود است.
اسیدهای چرب امگا 3
امگا 3 التهاب و درد گردن و کمر را کاهش می دهد. مطالعات نشان داده اند کسانی که دچار گردن دردهای غیر جراحی هستند، با دریافت 1200 میلی گرم امگا 3 در روز، 60 درصد کاهش درد را گزارش نموده اند. علاوه بر این، امگا 3 خستگی، درد عضلانی، خشکی و خارش پوست، سردرد، بی خوابی، شکنندگی مو و ناخن ها و عدم تمرکز را کاهش می دهد و برای التیام بیماری های قلبی عروقی، رماتیسم مفصلی، آسم و کاهش التهاب آرتریت روماتوئید موثر است.
منبع: آوای سلامت
منبع: همگردی