فرآیند کپک زدن آووکادو

به گزارش وبلاگ ورزشی چلسی، خبرنگاران : فیلمی از کپک زدن آووکادو در 30 روز را در ادامه ببینید.

فرآیند کپک زدن آووکادو

در این تایم لپس فرایند کپک زدن میوه آووکادو قابل مشاهده است.

به گزارش وبلاگ ورزشی چلسی، آووکادو، میوه ای گوشتی، سبز و براق با هسته ای درشت دارد که به گلابی تمساح نیز معروف است.

در ادامه، فرایند از بین رفتن و کپک زدن میوه آووکادو طی مدت 30 روز، در قالب یک ویدئوی تایم لپس منتشر شده است که مشاهده می کنید.

منبع: رکنا

به "فرآیند کپک زدن آووکادو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فرآیند کپک زدن آووکادو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید