روسیه: آمریکا مجریان تصمیمات شورای امنیت را هم تهدید به تحریم می نماید

به گزارش وبلاگ ورزشی چلسی، وزارت خارجه روسیه اعلام نمود، کار آمریکا به جایی رسیده که علاوه بر اقدام تحریک آمیز متعدد علیه ایران، کشورهایی را که در حال اجرای تصمیم شورای امنیت و شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره برجام هستند به تحریم تهدید می نماید.

روسیه: آمریکا مجریان تصمیمات شورای امنیت را هم تهدید به تحریم می نماید

به گزارش گروه بین الملل وبلاگ ورزشی چلسی به نقل از خبرگزاری نووستی، وزارت امور خارجه روسیه با انتشار بیانیه ای یادآور شد، این نخستین بار در تاریخ دنیا است که ایالات متحده تهدید به اعمال تحریم علیه کشورهایی نموده که در حال اجرای تصمیم شورای امنیت سازمان ملل درباره برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) هستند.

در این بیانیه آمده است: ایالات متحده نه تنها از برنامه جامع اقدام مشترک درباره برنامه هسته ای ایران خارج شده و اجرای تعهدات خویش در چارچوب این توافقنامه بین المللی را متوقف نموده، بلکه کار به جایی رسیده که آغاز به مانع تراشی در ادامه روند تحقق برجام از سوی سایر شرکت نمایندگان در این برنامه نموده است. طرف آمریکایی با وجود خروج از توافق هسته ای با ایران و از دست دادن صندلی خود در مکانیزم اجرای این توافقنامه بین المللی، از جمله در کمیسیون مشترک برجام، با بدبینی از مقامات تهران خواسته تا به اجرای تمامی تعهدات ادامه داده و تصمیمات خود و طرح های کمیسیون مشترک را برای تأیید به واشنگتن بفرستد. این نخستین بار در تاریخ دنیا است که ایالات متحده به جایی رسیده که آشکارا تهدید به استفاده از تحریم علیه کسانی نموده که در حال اجرای تصمیم شورای امنیت سازمان ملل و شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) هستند.

علاوه بر این، وزارت خارجه روسیه تأکید نموده است: ایران، به رغم جو مسموم ایجادشده توسط واشنگتن پیرامون برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)، همچنان به اجرای تعهدات خویش در چارچوب توافقنامه هسته ای و توافقات انجام شده با آژانس بین المللی انرژی اتمی ادامه می دهد. حال این سؤال مطرح است؛ چه کسی نقض نماینده است؛ ایران یا آمریکا؟ مسلماً طرف آمریکایی، ضمن اینکه آنها به طور عمدی دست به این کار زده و همچنان به اقدامات تحریک آمیز خود علیه تهران ادامه می دهند.

دولت دونالد ترامپ در ماه مه سال 2018 خروج یکجانبه خود از توافقنامه هسته ای با ایران را اعلام نموده و تمامی تحریم ها علیه تهران را از سر گرفت، از جمله تحریم های ثانویه که سایر کشورهای دارای روابط تجاری با جمهوری اسلامی را هدف قرار می دهد. واشنگتن هدف اصلی خود را به صفر رساندن صادرات نفتی ایران اعلام و خریداران نفت این کشور را تهدید نموده که باید از این کار خودداری نمایند.

وزارت امور خارجه آمریکا روز آدینه اعلام نمود که واشنگتن میخواهد تحریم های مضاعفی را علیه ساخت فاز جدید نیروگاه اتمی بوشهر و برنامه خارج سازی اورانیوم غنی شده از ایران به ازای سنگ معدن اورانیوم در نظر بگیرد. واشنگتن علاوه بر این، از ایران خواسته تا ابعاد نظامی برنامه هسته ای گذشته خود را (که تهران وجود آن را تکذیب می نماید) برای آژانس بین المللی انرژی اتمی باز کند .

این در حالی است که آژانس بین المللی انرژی اتمی برای چهارمین سال متوالی به طور مرتب تأیید نموده که ایران به طور کامل برنامه توسعه توان هسته ای را متوقف نموده، خود مبتکر انجام بازرسی های دائم بوده و امکان دسترسی به تمامی تأسیسات هسته ای در ایران را برای بازرسان آژانس فراهم نموده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

به "روسیه: آمریکا مجریان تصمیمات شورای امنیت را هم تهدید به تحریم می نماید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روسیه: آمریکا مجریان تصمیمات شورای امنیت را هم تهدید به تحریم می نماید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید