طرز تهیه بستنی وانیلی به 2 روش با ثعلب و بدون ثعلب و بستنی ساز

به گزارش وبلاگ ورزشی چلسی، ماه جولای (از 10 تیر تا تقریبا 10 مرداد) ماه جهانی بستنی و 23 جولای (2 مرداد) روز جهانی بستنی وانیلی است. و شاید در جهان که پیشینه ای به قدمت تاریخ دارد. می دانستید نسل اولیه بستنی ها در 62 سال قبل از میلاد و در زمان امپراطوری نرون در رم باستان برای پادشاه و به صورت برف و یخ با پوره میوه یا عسل سرو می شد؟ در ادامه 2 طرز تهیه بستنی خانگی وانیلی با ثعلب و بستنی وانیلی بدون ثعلب و بدون احتیاج به دستگاه بستنی ساز در منزل را در مجله خبرنگاران بخوانید. با سرویس همراه باشید.

طرز تهیه بستنی وانیلی به 2 روش با ثعلب و بدون ثعلب و بستنی ساز

طرز تهیه بستنی خانگی وانیلی با ثعلب در منزل بدون بستنی ساز

مواد لازم برای تهیه بستنی وانیلی

  • شیر: 1 لیتر
  • خامه صبحانه پرچرب: 400 میلی لیتر
  • شکر: ½ پیمانه
  • ثعلب: 1 قاشق مرباخوری سر صاف
  • وانیل شکری: 5 گرم

مراحل طرز تهیه بستنی وانیلی

برای درست کردن بستنی وانیلی با ثعلب در خانه بدون دستگاه، مواد بستنی را آماده کنید و در قابلمه بریزید و هم بزنید تا قوام پیدا کند. سپس مایه بستنی را که خنک شد، در ظرف بریزید و در فریزر قرار دهید. هر چند دقیقه یک بار بستنی را بیرون بیاورید و با چنگال هم بزنید. بستنی که بافت پفکی گرفت و آماده شد، آن را سرو کنید.

مرحله اول: مخلوط کردن شیر، شکر، خامه و ثعلب در قابلمه

طرز تهیه بستنی وانیلی بدون ثعلب هم امکان پذیر است که در ادامه به روش تهیه آن اشاره خواهیم کرد، اما اگر از ثعلب بهره ببرید بافت بستنی قوام بهتری پیدا می نماید. در طرز تهیه بستنی وانیلی با ثعلب ابتدا باید شیر، شکر، خامه و ثعلب را در یک قابلمه بریزید و روی شعله میانه گاز به دمای جوش برسانید.

مرحله دوم: اضافه کردن وانیل شکری به مواد بستنی وانیلی

وقتی این مخلوط به جوش آمد وانیل شکری را به مایه بستنی وانیلی اضافه کنید. حالا حرارت را کم کنید و آن قدر روی شعله ملایم گاز مایه بستنی را هم بزنید تا غلیظ گردد. مدت زمان هم زدن مداوم این مایه 30 الی چهل دقیقه طول می کشد.

بیشتر بخوانید:

مرحله سوم: قرار دادن بستنی وانیلی در یخچال

حالا قابلمه را از روی گاز بردارید و اجازه دهید در دمای اتاق سرد گردد. بعد از سرد شدن این مخلوط روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت 6 الی 7 ساعت در یخچال بگذارید.

مرحله چهارم: به هم زدن بستنی وانیلی در چند مرحله

بعد از این مدت بستنی وانیلی را از یخچال بیرون بیاورید و به مدت 5 الی 10 دقیقه هم بزنید. دوباره روی بستنی وانیلی را با سلفون بپوشانید و به مدت 1 ساعت در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد. باید هر یک ساعت بستنی را از یخچال بیرون بیاورید به مدت 5 الی ده دقیقه هم بزنید و دوباره یک ساعت در فریزر بگذارید. 5 الی شش بار این کار را تکرار کنید تا زمانی که دیگر نتوانید بستنی را هم بزنید و حسابی خودش را با ثعلب گرفته باشد.

حالا بستنی خانگی وانیلی را در ظرف ها یا قالب های مورد نظرتان بریزید و یک شب تا صبح در فریزر بگذارید.

امیدوارم از طرز تهیه بستنی وانیلی با ثعلب خوشتان آمده باشد. در ادامه طرز تهیه بستنی وانیلی بدون دستگاه و بدون ثعلب را هم مطالعه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی کاکائویی بدون ثعلب اسکوپی و چوبی

طرز تهیه بستنی وانیلی بدون ثعلب و بدون دستگاه

مواد لازم برای تهیه بستنی وانیلی با پیمانه

  • شیر: 250 سی سی یا 1 لیوان فرانسوی دسته دار
  • خامه: 400گرم
  • شکر: 3/4 لیوان
  • نمک: نوک قاشق چای خوری
  • وانیل مایع یا پودری: 1 قاشق چای خوری
  • زرده تخم مرغ: 5 عدد

مراحل طرز تهیه بستنی وانیلی بدون ثعلب و بستنی ساز

برای درست کردن بستنی وانیلی بدون ثعلب، باید همه مواد را با به ترتیب با هم مبکس کنبد و بعد در ظرف مناسب بگذارید و در فریزر قرار دهید. در طول مدتی که بستنی را در فریزر گذاشته اید، آن را مدام هم بزنید تا بافت پفکی پیدا کند. بعد از آماده شدن بستنی وانیلی بدون ثعلب می توانید آن را سرو کنید.

مرحله اول: مواد بستنی وانیلی را آماده کنید

در اولین مرحله از تهیه بستنی وانیلی بدون بستنی ساز، در یک قابلمه شیر، شکر و نمک را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس در یک کاسه یخ و در یک کاسه دیگر خامه بریزید. کاسه خامه را داخل کاسه یخ بگذارید تا خنک گردد و مدام هم بزنید.

مرحله دوم: زرده های تخم مرغ را به مواد بستنی وانیلی بیفزایید

زرده ها را در یک کاسه بریزید و به مرور شیر داغ را اضافه کنید تا به طور ناگهانی نبندد. این مخلوط را در نهایت به قدری هم بزنید تا کاملا غلیظ گردد و بعد آن را از صافی رد کنید تا مایه یکنواختی داشته باشید. حالا که همه مواد با هم مخلوط شدند، وانیل را اضافه کنید. اجازه دهید مواد بستنی از دما بیفتند و خنک شوند.

مرحله سوم: بستنی وانیلی را در فریزر بگذارید

ظرف حاوی بستنی وانیلی را در فریزر بگذارید و 1/5 بعد از فریزر بیرون بیاورید و با چنگال به هم بزنید. دوباره ظرف را در فریزر بگذارید. بعد از این مرحله هر 20 دقیقه یک بار مواد بستنی را هم بزنید. حدود 4 تا 5 ساعت زمان برای آماده شدن بستنی وانیلی بدون ثعلب احتیاج دارید. بستنی که آماده شد، آن را به صورت اسکوپ، سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی زعفرانی اکبر مشتی با ثعلب و بدون ثعلب

سوالات متداول

فرق بستنی وانیلی با ثعلب با بستنی بدون ثعلب چیست؟

استفاده از ثعلب در طرز تهیه بستنی وانیلی، بافت آن را کشدار می نماید.

برای طرز تهیه بستنی وانیلی رژیمی چه موادی را حذف یا جایگزین کنیم؟

ثعلب، خامه و شیر پرچرب باعث بالا رفتن اندازه کالری و چربی بستنی می شوند. پس برای تهیه بستنی وانیلی رژیمی از شیر کم چرب بهره ببرید و بستنی وانیلی بدون ثعلب را درست کنید.

منبع: idfa

منبع: افق کوروش

به "طرز تهیه بستنی وانیلی به 2 روش با ثعلب و بدون ثعلب و بستنی ساز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بستنی وانیلی به 2 روش با ثعلب و بدون ثعلب و بستنی ساز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید