چالش های ترامپ در دوئل انتخاباتی 2020
به گزارش وبلاگ ورزشی چلسی، در آستانه انتخابات 2020 ریاست جمهوری آمریکا، ادامه اعتراض های سراسری به نژادپرستی، سوء مدیریت در مهار کرونا و اخراج های سریالی کارکنان کاخ سفید... تنها بخشی از موانع جدی در راستا سخت دونالد ترامپ مستاجر کنونی کاخ سفید برای پیروزی در این انتخابات به شمار می رود.
از پروفایل اینستاگرام behrouz azand دیدن نمایید.
تارنمای خبری هیل روز یکشنبه در تحلیلی پیرامون اخراج های پیاپی و مدوام ترامپ در مجموعه کاخ سفید، ضمن آنکه آن را یک اشتباه راهبردی برای دولتی دانست که قرار است انتخاباتی برای باقی ماندن در قدرت در پیش رو داشته باشد، نوشت: فرایند اخراج های ادامه دار کارکنان کاخ سفید منجر به سردرگمی در کانون قدرت شده و باعث شده این نهاد کلیدی قدرت در آمریکا راهبرد منسجمی برای هدایت ترامپ در جهت پیروزی در انتخابات پیش رو نداشته باشد.
این تارنما افزود: دونالد ترامپ در ماه های اخیر و پس از روشن شدن نتیجه استیضاح خود در کنگره، اقدام به اخراج و جایگزین ساختن مقامات بسیاری از جمله رئیس کارکنان، سخنگوی مطبوعاتی، مدیر امور لجستیکی، مشاور در امور داخلی کاخ سفید کرده است.
هیل می نویسد این مساله می تواند حتی با آمدن مارک میدوز (Mark Meadows) به عنوان رئیس جدید کارکنان کاخ سفید، این اخراج ها را تسریع کند.
این گزارش می افزاید: ترامپ در میان سایر روسای جمهوری آمریکا بیشترین آمار جابجایی و اخراج ها در سطوح بالای کاخ سفید و کابینه دولتی را به خود اختصاص داده است.
برخی از این اخراج ها دردسرها و تبعات زیادی برای دونالد ترامپ داشته که از جمله آن، تبعات دست و پا گیر ناشی از کنار گذاشتن جان بولتون سیاستمدار حرفه ای از سمت مشاور امنیت ملی آمریکا بود. کتابی که بولتون به تازگی منتشر کرده و در آن، از زوایای پنهان زیادی از اقدامات دولت آمریکا در سه و نیم سال اخیر پرده برداشته، خود به تنهایی به یکی از مخمصه های عظیم پیش روی ترامپ در آستانه رقابت سخت با جو بایدن تبدیل شده است.
ضربه مضاعف اخراج ها در آستانه انتخابات
هیل می نویسد: چنین لرزه هایی در کاخ سفید آن هم بخصوص زمانی که انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا در پیش است، برای ترامپ و دولت وی ضربه ای شدید محسوب می شود.
این تارنمای خبری آمریکایی در ادامه تحلیل انتقادی خود می نویسد: در دولت ها و دوره های قبلی در آمریکا، مقاماتی که در راس کار و کاخ سفید قرار داشتند بطور غیر رسمی از آنها خواسته می شد تا زمانی که برگه های رای به صندوق ها در ماه نوامبر (زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا) انداخته می شوند سِمت خود را ترک نکنند.
الکس کونانت (Alex Conant) استراتژیست جمهوریخواه دراین باره به هیل گفت: (بطور مثال) در دولت بوش زمانی که انتخابات مجدد برای شخص رئیس جمهوری در پیش رو بود، به افراد گفته می شد؛ چنانچه قصد ترک پست خود دارید، هم اکنون اقدام کنید و آنرا برای تابستان سال آینده که قرار است چند ماه بعد از آن انتخابات ریاست جمهوری برگزار شود، موکول نکنید.
کونانت افزود: تلاش برای انتخاب مجدد در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بدون داشتن افرادی که در چنته داشته اید، حرکتی بسیار سخت است.
کاخ سفید یک نهاد در هم پیچیده است
تارنمای خبری هیل می نویسد: به گفته کارشناسان کاخ سفید یک مجموع عظیم در هم تنیده ای است که با داشتن دفاتر متعدد و هزاران پرسنل، در زمینه های مختلف از مسائل اقتصادی تا امنیت ملی متمرکز می باشد؛ درنتیجه با تغییر در راس کارکنان کاخ سفید، معمول خواهد بود که تمامی زیر مجموعه خود را تحت تاثیر قرار دهد و تا فرد جایگزین خواسته باشد سر رشته امور را به دست گیرد و سر ازکارها در آورد، زمان خواهد برد و این مصادف خواهد شد با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا.
هیل نوشت: رئیس کارکنان کاخ سفید خود نقش تعیین کننده ای در موفقیت و یا عدم موفقیت ترامپ در این انتخابات دارد.
نظرسنجی ها بر ضد ترامپ
هیل نوشت: از سویی دیگر ترامپ در نظرسنجی های از جوبایدن رقیب دموکرات خود با چالش روبرو است، بررسی ها تازه از این نظرسنجی ها پیشتازی بایدن از ترامپ را اختلاف 14درصدی نشان می دهند، از جمله تغییر نظرها و آرا در سه ایالت آریزونا، ویسکانسین و میشیگان از جمهوریخواهان به سمت دموکرات ها است.
مشکل در داخل ستاد ترامپ
هیل می نویسد: علاوه بر این تغییرات و برکناری هایی نیز در داخل ستاد انتخاباتی ترامپ و رخ داده است .
شمار مقام هایی که در تمامی وزارتخانه ها و سمت های مختلف کاخ سفید از بدو ریاست جمهوری دونالد ترامپ اخراج شده اند در تاریخ ریاست جمهوری آمریکا بی سابقه بوده و کارشناسان و ناظران سیاسی آن را به بی ثباتی دولت ترامپ تفسیر کرده اند.
تا به امروز افرادی همچون رکس تیلرسون وزیرخارجه سابق آمریکا، جان بولتون مشاور سابق امنیت ملی، جیمز متیس وزیر سابق دفاع، جف سشنز وزیر سابق دادگستری، جان کلی (John F. Kelly) وزیر سابق امنیت ملی آمریکا هریک بر اثر فشارهای ترامپ تحت عنوان استعفا از سمت های خود برکنار شدند.
انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا پنجاه و نهمین انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا خواهد بود که قرار است در سوم نوامبر 2020 (سیزدهم آبان 1399) برگزار شود.
در کنار همه این مسائل موجود در داخل کاخ سفید و دولت ترامپ، اعتراض های گسترده اخیر در آمریکا در مخالفت با نژادپرستی، سوء مدیریت در مهار شیوع ویروس کرونا که آمریکا را بیش از دو و نیم میلیون مبتلا و حدود 130 هزار مرگ و میر ناشی از این بیماری، با فاصله خیلی زیاد با دیگر کشورها، در جایگاه نخست کشورهای آلوده به این ویروس قرار داده است و اخیرا هم واژگون شدن معنا دار یادمان ها و مجسمه های نماد تبعیض نژادی در آمریکا، باعث شده تا رئیس جمهوری کنونی این کشور راه سختی را برای رقابت با نامزد دموکرات ها در انتخابات دوئل گونه 2020 که روز 13 آبان امسال برگزار خواهد شد، پیش رو داشته باشد.
منبع: ایران آنلاین